22bet bonus

22bet Bonus In ceea ce priveste ofertele si bonusurile, 22Bet il pastreaza scurt si totusi dulce. Spre deosebire de alte case de pariuri, acestea nu au o lista mare de bonusuri, fiecare avand cerinte dificile pentru a se califica. In schimb, exista cateva oferte foarte utile care ar putea ajuta imens pe pariori, in special pe noii participanti.

Exista doua tipuri de bonusuri pentru jucatorii noi. In primul rand, exista un bonus de bun venit in care utilizatorii pot primi bonus de 100% pana la 200 USD la prima depunere si, de asemenea, vor primi 22 de puncte de pariere.

Celalalt bonus de depunere permite 100% bonus la 400 USD si 22 puncte de pariere la prima depunere. Exista o promotie de RELOAD de vineri la care toti membrii pot participa si vor primi un bonus de 40% la depozitele facute vineri pana la 50 EURO. In sfarsit, exista o cursa saptamanala in care utilizatorii pot obtine o cota de 3.000 EURO, care este incasata in fiecare saptamana. O lipsa evidenta este omiterea unui sistem solid de bonus de loialitate de care beneficiaza mult timp clientii.

Cu toate acestea, in anumite zile ale anului, puteti gasi mega bonus de 200% care, spre deosebire de bonusurile anterioare, va ofera posibilitatea de a obtine castiguri suplimentare de la primul eveniment adaugat la biletul de pariuri. Daca introduceti 10 evenimente, veti avea dreptul la un bonus suplimentar de 35%, cu 20 de evenimente un plus de 85% si 200% cu 30 de evenimente.

De luat in considerare este faptul ca, chiar daca nu exista bonus la depunere, cotele oferite sunt foarte avantajoase. In plus, exista multe evenimente si puteti juca, de asemenea, in orice moment al zilei pe Live, pentru a nu spune ca creditele obtinute din castiguri sunt rapide si precise, cel mai mult trebuie sa asteptati sa fie cateva minute.

Ei continua sa inoveze platforma lor, oferind mereu tot ce este mai bun pentru clientii lor. Pe langa numeroasele piete, cote excelente si multe sporturi, 22Bet ofera clientilor sai o versiune mobila excelenta a site-ului lor web, unde puteti paria sau juca la cazinoul lor. Pe langa versiunea mobila, 22Bet ofera si Livescore, unde puteti verifica rapid pariurile si in cele din urma Bingo.

Mai multe informatii: 22 bet Nigeria – https://bbbet-en.com/