Creati un cont la 1xBet si aveti sansa de a castiga un bonus de prima depunere de pana la 200%. Cu toate acestea, trebuie sa retineti ca singura modalitate de a obtine oferta este activarea initiala a codului promotional 1xBet. Pentru a face acest lucru, faceti clic pe oricare dintre butoanele codului promo de pe aceasta pagina si sunteti bine de facut!
Doar urmati 3 pasi simpli si va puteti revendica bonusul:
Copiati codul de promovare 1xBET
Trebuie doar sa va inregistrati si sa inserati codul promotional copiat in campul Cod promotional
Faceti clic pe profilul dvs. personal si mutati cursorul pentru a permite contului dvs. sa participe la ofertele de bonus. Trebuie doar sa urmati acesti doi pasi simpli pentru a va califica pentru bonus.
Dupa aceea, depuneti orice suma pe care o veti primi un bonus lucrativ de pana la 36.000. Acum este un bonus dulce, nu esti de acord?

Obtineti codul promotional 1xBET

1XBET este o companie internationala de pariuri care si-a deschis portile pentru pariorii nigeriani. Operatorul vine in tara cu credibilitate serioasa si bonusuri, cum ar fi bonusul de cod bonus 1xBET, care este prea bun pentru a fi ignorat.

In acest articol, va spunem cum sa utilizati Codul de promovare 1xBET pentru a revendica ofertele unice oferite de 1xBET.

De asemenea, ne uitam la motivele pentru care trebuie sa va inregistrati definitiv la 1xBET, analizand ofertele lor lucrative, procesul de inregistrare, pietele de pariuri si sistemele de plata ale companiei.

O mare parte din site-ul a fost adaptat special pentru a lucra la fel de bine pe computere desktop si laptop-uri, telefoane mobile si tablete. Aplicatiile gratuite pot fi descarcate de pe magazinele Play sau iOS si acestea va permit sa va bucurati de actiune de oriunde s-ar intampla.

Se garanteaza depozitele sigure si facilitatile de retragere, iar jucatorii pot folosi o gama imensa de metode de plata, atat internationale, cat si locale. Deci, ati putea folosi Visa, MasterCard, WebMoney, Yandex, Skrill sau orice alt sistem preferat ar putea fi.

Exista mai multe modalitati de a contacta 1XBET, prin e-mailuri care va conduc direct la departamentul dorit, in functie de natura interogarii dvs., in timp ce este oferita si asistenta telefonica.
Clientii au dreptul la un singur bonus fiecare. Bonusul este compus din doua parti, fiecare egal cu 100% din suma depozitului, dar nu depaseste 100 $. Daca detaliile contului sunt completate integral, bonusul este automat creditat in contul clientului dupa efectuarea primului depozit. Bonusul trebuie utilizat in termen de 30 de zile de la inregistrare. Dupa 30 de zile, bonusul si toate castigurile efectuate pe bonus vor fi revocate. Pentru a retrage fondurile bonus: 1 Jumatate din suma bonusului trebuie sa fie pariata de 5 ori in pariurile acumulatorilor. Fiecare pariu acumulator trebuie sa contina 3 sau mai multe evenimente. Cel putin 3 evenimente din acumulator trebuie sa aiba cote de 1,40 sau mai mari. 2. Cealalta jumatate din suma bonusului trebuie sa fie rascumparata prin parierea de 30 de ori la 1xbet 1xGames. Oferta nu include urmatoarele 1x jocuri: Pachinko, PF Dice, Ruleta, PF Ruleta, PF Pokerlight. Lista de jocuri disponibile pentru versiunile desktop si mobile poate varia si poate fi modificata in orice moment. Daca, dupa ce este rascumparat, soldul contului bonus este mai mic decat suma minima a mizei, bonusul este considerat a fi pierdut. Se considera ca bonusul a fost castigat numai dupa ce toate pariurile pentru suma specificata au fost decontate. Inainte de indeplinirea tuturor conditiilor ofertei, clientii pot respinge bonusul daca soldul restului contului este mai mare decat suma bonusului. Clientii isi pot retrage restul depozitelor. In acest caz, toate castigurile si bonusurile vor fi anulate.

Urmati aceste instructiuni si puteti obtine bonusul de prima depunere 1xBet. Vesti bune! Nu exista nicio conditie speciala pentru obtinerea bonusului pentru codul promotional 1XBET.