Peste tot sunt prezentate informatii despre 1xbet si cum sa iei anumite bonusuri si promotii. Noi ne-am gandit ca este prea clasic sa le prezentam in aceasta maniera si am descis sa ne folosim de un set de intrebari si raspunsuri la obiect oferite pariorilor care le-au adresat.

I: Cum sa valorificati bonusul 1xbet
Este foarte ușor sa rascumparati oferta de bun venit 1xbet. Tot ce trebuie sa faceti este sa indepliniti cerintele specificate de pariere inainte de a va putea retrage. Conditiile de rasturnare stipuleaza ca trebuie sa pariati suma bonusului de trei ori pe pariurile acumulatorilor formate din cel putin trei selectii. Fiecare selectie trebuie sa aiba un minim de 1,40 in cote.

I: Termeni și conditii bonus 1xbet
Termenii și conditiile bonusului 1xbet sunt foarte simple și pot fi verificate oricand la prima pagina bonus 1x bonus prima data. Oferta este limitata la o singura persoana și poate fi revendicata prin orice metoda de plata acceptata. Depunerea minima este de € / £ / $ 2 sau orice alta valuta echivalenta și dupa finalizarea completa, veti primi instantaneu banii bonus in contul dvs. Perioada de rasturnare este de 30 de zile și daca doriti sa faceti o retragere fara a fi indeplinit cerintele de pariere, atunci bonusul dvs. va fi anulat.

I: Cum sa pariati folosind bonusul 1xbet
Bonusul 1xbet poate fi folosit la fiecare meci sportiv, dar nu inseamna ca fiecare joc corespunde cerintelor de pariere. Va recomandam sa va reamintiti ca pentru a trece la oferta de bun venit trebuie sa pariati pariuri inalte formate din selectii pe cote de minim 1.40. In afara de aceasta, puteti paria pe fotbal, baschet, tenis sau orice alt sport despre care va puteti gandi.

I: 1xbet cum sa utilizati bonusul
Bonusul 1xbet este, in principiu, banii gratuit oferite cand faceti primul depozit. Exista doua modalitati prin care puteti sa-l utilizati: sa caștigati o suma standard pe care o puteti retrage mai tarziu sau ca o modalitate de a caștiga mai mult cu un risc suplimentar. In primul rand, va trebui sa acoperiti minimul absolut al cerintelor (trei meciuri de acumulator cu cote 1.40 pentru fiecare selectie). Aceasta este o modalitate sigura, ca și cum ati caștiga toate cele trei meciuri, trebuie sa obtineti un minim de cote de 2,75. Aceasta inseamna ca trebuie sa caștigati cel putin doua acumulatori pentru a putea obtine un profit din bonus. A doua optiune este impartirea sumei de 1xbet bonus in trei acumulatoare cu risc ridicat care ofera cel putin 10 cote. Daca caștigati cel putin doua dintre accasurile dvs., veti primi aproximativ € / £ / $ 600. Acest lucru inseamna ca puteti continua sa plasati acasuri cu risc ridicat pana cand veti completa cerintele de pariere și veti caștiga chiar mai multi bani!

I: Pot obtine 1xbet bonusul cu taxa?
1xbet este unul dintre putinele site-uri de pariuri care nu accepta numai tranzactiile Bitcoin, ci vor acorda chiar și un bonus de bun venit pentru acest lucru. Similar cu orice alta metoda de plata, tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti codul promotional și sa completati completarea prin oricare dintre criptocuritatile acceptate.

I: Cat de rapid va fi creditat bonusul 1xbet?
Din fericire, nu exista proceduri indelungate sau complicate pe care trebuie sa le finalizati inainte de a primi bonusul de prima depunere. Pur și simplu introduceti 1xbet codul promotional necesar la campul corespunzator, faceti prima dvs. completare și 1xbet va va credita imediat contul de pariuri cu 100% bonus pana la € / £ / $ 130.