1xBet are mai multe bonusuri si promotii pentru alte jocuri, cu toate acestea, oferte limitate pentru sectiunea eSports. Promotiile actuale sunt:

Coduri promotionale

Jucatorii noi si existenti castiga puncte de fiecare data cand pariaza pe jocurile eSports. Punctele acumulate pot fi schimbate pentru codurile promotionale pe care le puteti utiliza ca credite pentru pariurile DOTA 2, pariuri PUBG si alte jocuri.

Garantii saptamanale

Jucatorii sunt rambursati 18% din ceea ce au pariat intre Luni 00:00:00 si Duminica 23:59:59 ora UTC. Jucatorul trebuie sa fi pariat cel putin 2 $ pentru a se califica pentru promotie, iar suma maxima pe care o puteti solicita este de 1.000 $. Banii sunt rambursati marti in contul principal al jucatorului.
Calendarul de bonus eSports

Jucatorii sunt recompensati cu un cadou diferit in fiecare zi, in functie de ceea ce are casa de pariuri in acea zi. In fiecare dintre zilele anuntate pe calendar, 1xBet va alege un joc si va recompensa jucatorii cu bonus pentru a juca acest joc. Este o recompensa zilnica, prin urmare, ar trebui sa fiti in cautarea promotiei care va favorizeaza calendarul de bonusuri eSports.
Selectia jocurilor

1xBet are o colectie larga de jocuri eSports. Spre deosebire de pariurile exclusiv eSports care au doar jocuri populare eSports, 1xBet are jocuri eSports care sunt neobisnuite cu cele mai multe carti eSports.

Exemple de astfel de jocuri includ:

Liga rachetelor
Mingi de bal
Ars
SpykeBots
Viermi

Jucatorii se pot rasfata, de asemenea, in jocul popular eSports

Pariurile DOTA 2
CS: Pariu GO
Pasari suparate
Chemarea la datorie

Unele dintre aceste jocuri implica competitii si ligi, iar jocurile pot deveni incitante si foarte palpitante atunci cand pariaza.

Probabil nu sunteti destul de familiarizati cu acest tip de pariuri si am decis sa alegem cateva mai populare si sa le exemplificiam pentru voi. Iata in cateva randuri cum sta treaba mai exact,

La World of tanks lucrurile stau asa cum este descris in cele ce urmeaza:

Urmariti bataliile epic online si pariati! Pariurile sunt acceptate inainte de inceperea 1xbet jocului si LIVE. Toate jocurile sunt difuzate online. Jucatorii din fiecare echipa sunt selectati aleatoriu.

Termeni de castig:

Echipa castigatoare este echipa care distruge toate tancurile inamice (15) sau captureaza baza.

Daca, la sfarsitul meciului, ambele baze sunt capturate sau nici una dintre echipe nu distruge toate tancurile inamice, este declarat o remiza.

Scorul echipei – numarul tancurilor inamice distruse (prin orice metoda).

Piete disponibile:

Regular castig in timp;
Handicap;
Total dupa scor;
Capturati baza.

Durata: ~ 10 minute.

Celebrul joc cu rame sau viermi asa cum este termenul cunoscut pe 1xbet.

Doua echipe de patru viermi fac fiecare miscari prin efectuarea unor viraje alternative folosind diverse arme.

Obiectul jocului este distrugerea echipei inamice. Pariurile pe echipa castigatoare sunt acceptate. Jocul se termina atunci cand una dintre echipe este victorioasa. Handicap, Total si Corect Scoruri sunt acceptate la viermi frags.

Termeni de castig:

Castigatorul este 1xbet echipa care are cel putin un vierme supravietuitor in momentul decesului viermei finale a adversarului sau. O remiza este declarata atunci cand ultimii viermi din ambele echipe mor in aceeasi runda.

Piete disponibile:

Regular castig in timp;
Handicap;
Total (Peste; Sub);
Total (Chiar si Odd);
Scorul corect.

Durata: ~ 30 de minute.

Curse de masini din Liga Racheta

Uita-te la fluxurile unui joc nebun de multiplayer Rocket League. Combina rasele de vehicule cu rachete cu fotbal, baschet si hochei! Bucurati-va de acest joc unic si pariati!

Toate meciurile sunt difuzate online. Pariurile sunt acceptate pe Fotbal, Baschet si Hochei inainte de inceperea jocului, precum si 1xbet LIVE.

Piete disponibile:

Castigati, desenati;
Double Shance;
Handicap;
Total (Peste; Sub);
Total de echipa (peste, sub);
Total (Chiar, Impar);

Durata: 5 minute.

Foarte interesant la acest calendar cu jocuri este ca fie care joc in parte are optiunea de cashback si poate ajunge pana la 30%.